نهمين کنفرانس انجمن بين‌المللي نسخ خطي اسلامي

به گزارش ميراث آريا(chtn)، به نقل از روابط عمومي کتابخانه، موزه و اسناد مجلس شوراي اسلامي، انجمن بين‌المللي نسخ خطي اسلامي مايل به دريافت چکيده مقاله‌هايي است که مشتمل بر پژوهش‌هاي مرتبط با نسخ خطي اسلامي، خاصه نسخه‌شناسي، مراقبت و مديريت مجموعه‌هاي آنها است و اولويت را به چکيده مقالاتي مي‌دهد که با موضوع کنفرانس «نسخه‌هاي خطي متعلق به دوره سلطنت مماليک و معاصر آن» ارتباط مستقيم داشته باشد.

بر اساس اين گزارش؛ برگزارکنندگان اين کنفرانس اميدوارند مقاله‌هايي را دريافت دارند که از نگارش نسخه‌هاي خطي در قرن‌هاي هفتم تا دهم هجري (سيزدهم تا شانردهم ميلادي) سخن گويند. از کتاب‌هايي که با حمايت مالي پادشاهان نوشته مي‌شدند مانند مخطوطات قرآني تقريبا نفيس و پرخرج مملوک و ايلخاني گرفته تا نسخه‌هاي خطي ساده‌تر و کم‌هزينه‌تري که به اندازه گروه اول براي افزايش آگاهي ما از نسخه‌شناسي و خط‌شناسي متون کهن اسلامي ضروري هستند.

يادآور مي‌شود؛ پژوهشگران بايد در مقاله‌هاي خود به محورهاي چهارگانه فعاليت انجمن بين‌المللي نسخ خطي اسلامي يعني فهرست‌نگاري، حفاظت، ديجيتالي کردن و پژوهش و انتشار توجه داشته باشند. انجمن بين‌المللي نسخ خطي اسلامي موضوعاتي را که به صورت مستقيم در محدوده اين محورهاي چهارگانه قرار نگيرند اما با پژوهش در نسخ خطي اسلامي يا مراقبت و مديريت مجموعه‌هاي نسخ خطي اسلامي پيوند داشته باشند نيز مورد بررسي قرار مي‌دهد.

خاطرنشان مي‌شود؛ زمان ارسال چکيده مقالات روز دوشنبه 22 اکتبر 2012 برابر با اول آذرماه 1391 است و چکيده بايد حداکثر در250 کلمه به همراه شرح حالي به همين اندازه ارسال شود. زبان کنفرانس انگليسي و عربي است که در زمان برگزاري کنفرانس براي ارائه هر مقاله پذيرفته شده 30 دقيقه و براي پرسش و پاسخ 10 دقيقه وقت اختصاص مي‌يابد.
122/

انتهای پیام/

کد خبر 1391070341